Поларис

„Поларис Лайтинг“ ООД водеща компания за осветителни тела

49 0

Поларис Лайтинг“ ООД е модерна, динамична и развиваща се компания, ориентирана в производство и търговия на осветителна техника в България. Направленията в който компанията работи са: магнитни системи, трифазни шини, улично и парково осветление, екстериорно и фасадно, аварийно и евакуационно, индустриално и взривозащитено, LED ленти и трансформатори, LED панели и плафониери, декоративни осветителни тела и други. Фирмата партнира с водещи световни фирми като BEGHELLI, OSRAM, PHILIPS, TRIDONIC, SCHNIDER ELECTRONIC, DELTA LIGHT, IDEAL LUX, NOWODWORSKI. В продължение на повече от 20 години, фирмата се характеризира с трайно присъствие, високо качество и стил.

 

Поларис Лого

Поларис Лайтинг е изградила свои собствени мострени зали в град Варна, София, Велико Търново и Пловдив, както и производствена база, която инвестира със значителни средства за закупуване на висококачествено оборудване със цел гаранция за стабилно качество на продуктите. Polaris Lighting Department предлага в мострените си зали не само разнообразие, а и подробни технически консултации за неговото най – подходящо приложение. Предимството на фирмата е, че разполага с фотометричен компютър, с който могат да се предлагат технически обосновани светлинни решения и за най – специфичните изисквания. Предлагаме измерване и изчисляване на фотометрични данни на осветителни тела и изработка на фотометрични LDT файлове.

Значимостта на всяка сграда трябва да се отбележи и изрази, както чрез архитектура, така и със светлина. Фирмата изгражда цялостен осветителен проект, създаване на концептуален проект съвместно дизайнери и архитекти, изграждане на светотехнически проект, поддръжка и други. Нашият екип от професионалисти предлагат експертни консултации по отношение на изграждането, реконструкцията или модернизацията на търговски, административни, индустриални и други обекти, предоставяне на цялостни решения за нуждите на сертифицирани помещения.

При изготвяне на проектите вземаме предвид ключови параметри като: вид на осветителните тела и консумирана от тях мощност; Осветеност на помещенията, включително количеството естествена светлина, идваща от прозорци и други светлопропускащи елементи на сградата. Дейността ни включва още прецизно измерване на спектралните характеристики на светлината и тяхното въздействие върху хората, с което целим да осигурим не само приятна, но и здравословна среда във всички обекти, независимо от тяхното предназначение.

Обхватът на нашата работа включва различни проекти от супермаркети и магазини, офисни пространства, административни и промишлени помещения, жилищни комплекси, частни домове, архитектурни забележителности и много други.

Посетете ни на място или се свържете с нас, за да се уверите в любезното ни отношение, и изготвянето на експертен проект за осветление, отговарящо на високите европейски и световни стандарти.

 

 

Фирмата се характеризира с трайно присъствие на пазара в продължение на повече от 20 години.

Related Post

LED осветителни тела

Видове фиксиращи улични лампи

Posted by - July 20, 2021 0
Много области на външното осветление за улици, пътища или територии са дали на дизайнерите задачата да разработят няколко вида LED…
Полилей Illusion 6 | Polaris

Полилей за фоайето

Posted by - February 4, 2023 0
Каскадните полилеи са невероятни и изящно импровизират интериора на фоайето. Но една от основните грешки, на които често се натъкваме,…

Your reaction

NICE
SAD
FUNNY
OMG
WTF
WOW

React with gif

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *