Поларис

„Поларис Лайтинг“ ООД водеща компания за осветителни тела

14 0

Поларис Лайтинг“ ООД е модерна, динамична и развиваща се компания, ориентирана в производство и търговия на осветителна техника в България. Направленията в който компанията работи са: магнитни системи, трифазни шини, улично и парково осветление, екстериорно и фасадно, аварийно и евакуационно, индустриално и взривозащитено, LED ленти и трансформатори, LED панели и плафониери, декоративни осветителни тела и други. Фирмата партнира с водещи световни фирми като BEGHELLI, OSRAM, PHILIPS, TRIDONIC, SCHNIDER ELECTRONIC, DELTA LIGHT, IDEAL LUX, NOWODWORSKI. В продължение на повече от 20 години, фирмата се характеризира с трайно присъствие, високо качество и стил.

 

Поларис Лого

Поларис Лайтинг е изградила свои собствени мострени зали в град Варна, София, Велико Търново и Пловдив, както и производствена база, която инвестира със значителни средства за закупуване на висококачествено оборудване със цел гаранция за стабилно качество на продуктите. Polaris Lighting Department предлага в мострените си зали не само разнообразие, а и подробни технически консултации за неговото най – подходящо приложение. Предимството на фирмата е, че разполага с фотометричен компютър, с който могат да се предлагат технически обосновани светлинни решения и за най – специфичните изисквания. Предлагаме измерване и изчисляване на фотометрични данни на осветителни тела и изработка на фотометрични LDT файлове.

Значимостта на всяка сграда трябва да се отбележи и изрази, както чрез архитектура, така и със светлина. Фирмата изгражда цялостен осветителен проект, създаване на концептуален проект съвместно дизайнери и архитекти, изграждане на светотехнически проект, поддръжка и други. Нашият екип от професионалисти предлагат експертни консултации по отношение на изграждането, реконструкцията или модернизацията на търговски, административни, индустриални и други обекти, предоставяне на цялостни решения за нуждите на сертифицирани помещения.

При изготвяне на проектите вземаме предвид ключови параметри като: вид на осветителните тела и консумирана от тях мощност; Осветеност на помещенията, включително количеството естествена светлина, идваща от прозорци и други светлопропускащи елементи на сградата. Дейността ни включва още прецизно измерване на спектралните характеристики на светлината и тяхното въздействие върху хората, с което целим да осигурим не само приятна, но и здравословна среда във всички обекти, независимо от тяхното предназначение.

Обхватът на нашата работа включва различни проекти от супермаркети и магазини, офисни пространства, административни и промишлени помещения, жилищни комплекси, частни домове, архитектурни забележителности и много други.

Посетете ни на място или се свържете с нас, за да се уверите в любезното ни отношение, и изготвянето на експертен проект за осветление, отговарящо на високите европейски и световни стандарти.

 

 

Фирмата се характеризира с трайно присъствие на пазара в продължение на повече от 20 години.

Related Post

Полилей Illusion 6 | Polaris

Полилей за фоайето

Posted by - February 4, 2023 0
Каскадните полилеи са невероятни и изящно импровизират интериора на фоайето. Но една от основните грешки, на които често се натъкваме,…
LED осветителни тела

Видове фиксиращи улични лампи

Posted by - July 20, 2021 0
Много области на външното осветление за улици, пътища или територии са дали на дизайнерите задачата да разработят няколко вида LED…

Your reaction

NICE
SAD
FUNNY
OMG
WTF
WOW

React with gif

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *