матраци iSleep и подарък | matracite.promo

Подобри съня си с iSleep – за чудесен ден, изпълнен с енергия и свежест

35 0

iSleep е марка, която се фокусира върху производството на висококачествени италиански матраци. Нашата цел е да предоставим на клиентите си матраци, които съчетават нови технологии с първокласни материали, осигуряващи перфектна поддръжка, комфорт и дълготрайна употреба на продукта.

Асортиментът от матраци включва различни видове, които да отговорят на нуждите на различни клиенти. Изборът на правилния матрак е от решаващо значение за качествения сън и matracite.promo е на разположение, за да помогне на клиентите да направят правилния избор. Имате възможност да избирате различни видове матраци, като всeки един от тях има специфични характеристики, подходящи за нуждите на всеки клиент.

матраци iSleep най-добра ценац | matracite.promo

Нашата колекция включва матраци предимно от различни видове пяна, като има варианти и от Pocket Spring пружинната система, за любителните на класическия комфорт. Матраците от пяна са меки и гъвкави, като осигуряват оптимална поддръжка на тялото. Матраците от пружини имат допълнителна поддръжка и по-добро разпределение на тежестта на тялото.

Всички матраци на iSleep са проектирани така, че да осигурят перфектен баланс между комфорт, ортопедичност и дълъг срок на употреба. Предлагат се в различни размери, степени на твърдост и специфични характеристики, за да отговорят на нуждите на всеки клиент. Спецификата на калъфите, осигурява допълнителен комфорт, като поддържане на топлинния баланс на тялото или текстил с охлаждащ ефект против изпотяване. Използването на иновации повишава качеството на крайния продукт и добавя още една „звезда „към общата оценка на продукта. Калъфите на някои от моделите матраци са с цип, което ги прави удобни за сваляне и по този начин се осигурява допълнителна хигиена.

iSleep не прави компромиси с качеството. Всички наши матраци са произведени в съответствие с най-високите стандарти на качество и безопасност, затова нашите продукти имат гаранция 25 години. Ние вярваме, че всеки заслужава качествен сън и здравословен начин на живот.

Освен матраците, може да разгледате и аксесоарите, които производителят предлага.

Възглавници от 100% мемори пяна, обгръщащи с мекота и комфорт главата и врата и осигуряващи здравословна опора. Като по този начин предотвратяват болката в раменете. Подходящи са за всички позиции на сън, като премахват и дискомфорта във врата.

матраци iSleep най-добра цена | matracite.promo

Непромокаемите протектори са много полезен аксесоар и е хубаво да ги използвате във вашата спалня. Изработени са от нежен и безшумен текстил, поддържат матрака чист, като по този начин удължават живота му. Предпазват го от замръсяване или разливане на течности.

Ангажиментът на matracite.prormo към клиентите не приключва с продажбата на матраци. Ние сме тук, за да осигурим необходимата информация и нашата компетентна помощ при избор на подходящ матрак.

Ние сме уверени, че матраци iSleep отговарят на високите изисквания на клиентите за комфорт, качество и здравословност, изработени са от първокласни материали и осигуряват спокоен и продължителен сън.

Related Post

Your reaction

NICE
SAD
FUNNY
OMG
WTF
WOW

React with gif

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *