шкафове за баня

Най-доброто ръководство за закупуване на мебели за баня

14 0

Когато планирате да закупите мебели за баня, важно е да намерите баланс между стил, капацитет за съхранение, цена и способността на мебелите за баня да паснат на размера, формата и дизайна на вашата баня. За да издържат на разливи и влага, вашите мебели за баня също трябва да бъдат дълготрайни и здрави. Нашето ръководство за обзавеждане за баня ще ви предостави много съвети за това какво да търсите, независимо дали инсталирате нова баня или ремонтирате стара.

Така че, без повече шум, нека да разгледаме как да изберете най-доброто обзавеждане за баня за вашия район.

Позициониране на мебели за баня

Преди да започнете да разглеждате различни видове мебели за баня, трябва да знаете с какво пространство разполагате. Направете етажен план за вашата баня, за да видите къде могат да се поберат нещата и оставете достатъчно място за плавно отваряне на вратите. Ако е необходимо, създайте вашето оформление мислено или като използвате начертан дизайн.

Форма и размер на мебелите за баня

Тъй като банята често е една от най-малките стаи в къщата, добрият дизайн е от решаващо значение. Създайте етажен план за вашата баня и направете измервания, за да сте сигурни, че всичките ви мебели ще паснат. Извисяващ се шкаф за баня с двойна ширина може да изглежда привлекателен, но ще бъде неефективен, ако не можете да затворите вратата на банята или да се разхождате удобно.

Шкафове за баня с мивка

Те са една от най-разпространените форми на обзавеждане за баня и се възползват чудесно от пространство под мивката, което иначе би останало неизползвано. Шкафовете за мивките за баня са многофункционални и предлагат много място за съхранение, което ги прави идеални за съхранение на основни неща за баня като почистващи препарати, кърпи, тоалетна хартия и т.н.

Шкафове за баня

Шкафовете за баня се предлагат в различни форми и размери, включително високи, широки, дълги, дълбоки и плитки. Вашият шкаф за съхранение в банята трябва да е полезен и да задоволява всички ваши нужди от съхранение. С широка гама от облицовки, дизайни и материали, от които да избирате, вашият шкаф за съхранение може също да бъде фокусна точка на дизайна във вашата баня.

Рафтовете

Рафтовете са прекрасни мебели за баня, защото са основни, функционални и гъвкави. Опциите са практически безкрайни с толкова много различни покрития, дизайни, материали и цветове, от които да избирате.

Решетки за кърпи

Друга мебел, която трябва да имате предвид, е закачалката за хавлии. Въпреки че някои хора предпочитат да държат хавлиите си в килера. Освен това, държачът за кърпи – или дори цветът на кърпата – може да бъде продължение на стила и цветовата палитра на вашата баня.

Заключение

Ключът към избора на правилните мебели за баня е да се подготвите предварително. С ограничено пространство за баня вашите мебели трябва да балансират формата и функцията. AGL предлага разнообразие от опции за обзавеждане, вариращи от шкафове за баня до красиви закачалки за хавлии и интелигентни спестяващи място тоалетки до изобретателни решения за съхранение.

Related Post

Полилей Illusion 6 | Polaris

Полилей за фоайето

Posted by - February 4, 2023 0
Каскадните полилеи са невероятни и изящно импровизират интериора на фоайето. Но една от основните грешки, на които често се натъкваме,…
строителство на къща | onassisbg.com

Цени на жилищните имоти

Posted by - May 10, 2022 0
Цените на недвижимите имоти в България се покачиха много последните две години. Заедно с цените се повиши и интересът. Той…
LED осветителни тела

Видове фиксиращи улични лампи

Posted by - July 20, 2021 0
Много области на външното осветление за улици, пътища или територии са дали на дизайнерите задачата да разработят няколко вида LED…
Imker Lavendelhonig

По какво се познава истинския мед

Posted by - August 16, 2022 0
В последните няколко години на европейския пазар започна навлизането на фалшив мед, като тази тенденция не пропусна и България. Нещо…

Your reaction

NICE
SAD
FUNNY
OMG
WTF
WOW

React with gif

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *