Как да създадем домашен уют с правилните мебели

32 0

Преди да прибързате с решението, че всичко у дома е модерно и красиво, вижте най-новите тенденции в интериора за 2021 година и помислете дали няма нещо, което да ви допадне и което ще искате да промените и в своя разкошен апартамент или просторната ви къща.

1. Черно, стоманено, сиво…
В избора на техника за кухнята и хола, това са цветовете, които изместват традиционните бели нюанси. Не се тревожете относно тази нова тенденция в домашния интериор, защото тя е доста по-практична от предишната. Всъщност, достатъчно е да си спомните колко много усилия положихте преди Коледа, за да направите снежно бели хладилника, пералнята и съдомиялната у дома, за да сте уверени, че с новите сиви, черни и стоманени нюанси, такива проблеми едва ли ще имате отново.

2. Традиционната трапезария
Тя е изчистена и семпла, прилича на икона от стар Викториански дом, но всъщност, е доста проста за постигане и насред вашия собствен дом. Ето какво точно трябва да направите. Намерете си удобна и голяма трапезна маса, която може да побере цялата фамилия, а около нея наредете съвсем обикновени, но може и в стил Барок трапезни столове. За декорация използвайте останалото празно пространство от помещението и го преобразете с изискани картини или етажерки по стените, където да наредите своята прескъпа колекция от вина.

3. Различните шкафове за кухнята
В обзавеждането на кухнята има доста нови попадения за следване и сме сигурни, че те ще ви допаднат от пръв поглед. Интересното в новия интериор на кухнята е, че шкафовете за по-нестандартни от обичайните и често се различават по дизайн и цвят от останалите мебели в стаята – масата, столовете, плота и т.н. Заложете на въображението си и декорирайте смело, защото кухнята на 2021 година е пищна, ярка и доста атрактивна – идеална за една съвременна и независима жена от 21 век, нали така?

4. Огледала…
В интериора на 2021 година – бе значение за коя точно стая говорим – присъстват множество огледала. Те вече не са само в банята – до мивката и около душ кабината, и не само около тоалетката на вашата брилянтно подредена спалня, но навсякъде из жилищната площ. Започнете с едно красиво и масивно огледало в коридора и ако ви стигне смелост, сложете такова дори в хола, а защо не и насред всекидневната, за да отворите пространството и да създадете илюзията, че е обширно и уютно!

Related Post

Your reaction

NICE
SAD
FUNNY
OMG
WTF
WOW

React with gif

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *