БАНСКИ В ДВА ЦВЯТА | evizabg.com

Как да изберем бански?

30 0

Купуването на бански костюм в онлайн магазин EVIZABG.COM е отговорен и понякога изморителен бизнес, тъй като обикновено банският е единственото нещо, което покрива и подчертава тялото ви на плажа. Перфектният бански е бански костюм, който хармонично допълва вашия несравним образ. Не е лесно да намерите такъв модел, трябва да обиколите много магазини, да опитате невероятна сума, преди да купите бански, който в края на деня пада от краката ви. Съветите в тази статия ще ви помогнат да спестите време, усилия и евентуално пари.

Типът добавка определя формата на банския костюм

Преди да започнете да търсите, трябва ясно да разберете вашия тип допълнение и да се ръководите от разпределението на телесното тегло при избора на бански костюм. Измерете бедрата и бюста си в най-широкия (по-изпъкнал) кръг и талията си в най-тясната точка. Към какъв тип композиция принадлежите?

Круша. Ако бедрата ви са значително по-широки от талията и бюста ви, тогава вашият тип тяло вероятно е круша.

Ябълка. В случай, че талията е по-широка от бедрата и в същото време се приближава по обиколка до обиколката на гърдите, този вид добавка се нарича ябълка.

Форма на пясъчен часовник или китара. Този тип сгъване се характеризира с еднаква по стойност обиколка на гърдите и бедрата, които от своя страна са значително по-широки от талията. Този тип тяло се счита за по-привлекателен в сравнение с други.

Линийка или банан. Ако теглото е равномерно разпределено от главата до петите, без съществени разлики между ширината на бедрата, талията и гърдите, този тип добавяне се нарича линийка.

Не забравяйте да подготвите тялото си за пробване, особено ако трети човек ще ви помага при избора на бански. Отстранете космите, които са нежелани за любопитни очи. Носете бикини за проба. Трябва да пробвате бански над бикините си, за собствена хигиена.

Вероятно има магазини във вашия град, които са специализирани в бански костюми, както и магазини, които предлагат големи размери. Можете също така да използвате онлайн пазаруване, но в този случай трябва да сте сигурни в съответствието на този модел с вашето допълнение чрез предварително пробване на подобен модел в бутик.

Изберете цвета и материята на банския по свой вкус

Основната характеристика на перфектния бански е да привлече вниманието към печелившите части на тялото ви. Идеалният бански костюм ще ви позволи да се чувствате по-уверени сред “лъвиците”, които се борят за възхитените погледи на мъжете на плажа. Обърнете внимание на следните съвети:

– използвайте ярки цветове и шарки, за да подчертаете печелившата част от тялото

– можете да скриете това, което не можете да покажете с монохромен цвят от тъмния спектър

– черни, тъмно лилави, сини и бордо цветове са подходящи за бледа кожа.

– за да придадете обем на гърдите или бедрата, използвайте волани в тези зони

– за да намалите талията, използвайте цял бански с компресирана материя в областта на талията

– не се страхувайте да купувате отделни бански костюми, в които цветът на горната и долната част е различен, напротив, използвайте техниката на различни цветове, за да привлечете или отклоните вниманието към определени части на тялото

Избираме модел бански

Съветите по-долу ще ви помогнат да закупите модел бански костюм според вашите предпочитания за краен резултат.

Целият бански ще скрие коремчето ви, колкото по-голямо е коремчето, толкова по-стегната трябва да е материята в областта на талията. Плътни, тъмни цветове, с компресирана тъкан – ефективни методи.

Бански с висока талия, като модата от 40-те, също ще скрият корема ви. Отново използвайте тъмни цветове със стегната материя за допълнителен ефект на минимизиране на талията.

-Танкините от своя страна ще привлекат вниманието към стомаха ви, като погледът се фокусира върху разголената част на тялото. Ако се гордеете с талията си, която е по-голяма от бюста и бедрата, тогава танкините са за вас.

– Независимо от цвета, дамските бански гащета като шорти визуално разширяват бедрата. Ако имате големи гърди, но бедрата ви не са достатъчно широки, за да направят тялото ви пясъчен часовник, тогава плувните шорти са идеалният вариант.

Банските с високо деколте визуално издължават краката. Ако имате къси крака и дълъг торс, високите бански са правилният избор.

– Корсажът на банския, който се връзва зад врата, като триъгълни горнища, привлича вниманието към гърдите.

– Корсажът на банския, с връзка отпред между чашките, привлича вниманието към гърдите. Колкото по-голяма е връзката, например от широка панделка, се получава прекрасен лък, толкова по-голям е ефектът от визуалното уголемяване на гърдите. Също така, свойството на такива бански костюми да събират гърдите играе в полза на ефекта на големи гърди.

-За големи гърди някои стилисти препоръчват да се използват прави изрезки в деколтето, с широко разположени презрамки, така че гърдите да не изглеждат толкова големи. Не всички обаче, включително и нашият екип, смятат, че си струва да отклоните вниманието от големите гърди, за да създадете пропорционалност. Големите гърди правят своите собственици грандиозни, независимо от размера на талията и бедрата, ако знаете ясно как да изберете бански за големи гърди.

Изберете бански според целта на използването му

Безсмислено и безполезно е да купувате бикини с прашки, ако планирате активно плуване в басейна, включително аквааеробика. Такъв бански ще излети от вас много бързо, което обикновено предизвиква смях (понякога ентусиазирано подсвиркване в случай на перфектна фигура) от околните. Ако не сте фен на целите бански костюми (атлетичните цели бански все още са най-добрият избор за басейн), трябва да си купите танкини като по-надежден избор за басейн в сравнение с тънките бикини. Целите бански костюми могат да бъдат много красиви, когато са украсени с очарователни шарки с правилната комбинация от цветове.

Квалифициран консултант ще Ви помогне при избора на бански костюм

Важно е да можете да разграничите квалифициран консултант от просто консултант. Дори солиден опит в работата с бански не означава висока квалификация. Квалифициран специалист не само ще избере точния размер, но и конкретно ще обясни защо даден модел бански ви подхожда, а друг не, използвайки валидни аргументи, а не предположения. За съжаление има много малко такива консултанти. Не се изненадвайте, ако след като прочетете тази статия, ще бъдете по-професионално разбираеми от псевдо-консултантите в бутици във вашия град.

Related Post

В какво да инвестираме през 2024?

Posted by - September 26, 2023 0
Инвестиционни възможности през 2024: Къде да насочим вниманието си? Въпреки че инвестирането винаги носи риск, правилният подход и информираността могат…

Your reaction

NICE
SAD
FUNNY
OMG
WTF
WOW

React with gif

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *