аксесоари за кухня | be4home.com

Великолепната петорка

23 0

Казват, че кухнята е душата на дома. Тук започваме деня си с чаша ароматно кафе. Тук прекарваме нашите кулинарни експерименти, вечеряме със семейството или приятели… Замисляли ли сте се някога, че кухнята е и един вид нашето работно място? Тук режем, рендосаме, търкаме, месим, точим, мариноваме и какво ли още не правим! А всяко работно място трябва да е удобно, ергономично и добре организирано.

Как да го направите в зоната на кухненската мивка? Е, ако имате миялна машина, чудо приятелка. Сред другите прелести на тази дама е способността да скрие мръсни съдове и да освободи място на работния плот. Но дори и в този случай, за да бъде вашето работно място наистина удобно и ергономично, то трябва да бъде правилно организирано.

Нека ви представим горещите пет аксесоара, с които вашият миен център в кухнята ще се превърне в работно място за твърда петица.

1. Сушилник за съдове и подложки за сушене на съдове Имате ли все още любим кухненски приятел – съдомиялна? След това вземете сушилня и постелка за сушене на съдове като приятели. Те ще помогнат да оставите настрана (буквално и преносно) измитите съдове и да завършите цикъла на измиване без ваша помощ. В сушилнята има специален контейнер за уреди. А нейното килимче има наклонена страна за оттичане на водата в мивката.

2. Кошче за хранителни отпадъци

Каквото и да сготвим, дори да е обикновена салата или сандвич, имаме отпадъци. Въпреки че нашите любими домашни любимци понякога с готовност ни помагат по този въпрос, все още има нещо. И това нещо (почистване, трохи, кожи и т.н.) е много удобно за събиране направо на работния плот. Когато купувате такъв контейнер, по-добре е да изберете модел с капак, който се заключва в отворено положение. Тогава не е нужно постоянно да го отваряте и затваряте.

3. Контейнер за миене на съдове

Това неусложнено устройство всъщност трябва да заеме първо място в тази гореща петица. Това е прост и много удобен съд. Мръсни чаши, чинии, чинийки – изпращаме всичко там. Контейнерът е естетически скрит в мивката и при необходимост лесно се изважда от него, ако трябва да измиете нещо. Моделът с поднос е много удобно решение две в едно. Тавата може лесно да се извади и да се използва отделно за сушене на измити съдове.

4. Органайзер за мивка

Това е колега на всеки органайзер – за баня, за офис маса или за козметика. Тоест, той е отговорен за това всички аксесоари да са удобно и спретнато сгънати на едно място. Но този органайзер може да бъде окачен направо на мивката. Всичко е скрито, но всичко е под ръка! Водата се влива в мивката през специални отвори. А ако предпочитате да го поставите на масата, има и ваничка за събиране на течности.

5. Четка за измиване.  Тази четка например има вграден дозатор за препарат. А нейната колежка – класическа четка – модерна и много удобна система за закрепване. Можете да го направите направо в мивката. Какво ще кажеш за това? С тези пет аксесоара, кухнята ви ще се превърне в идеално работно място за кулинарни експерименти, релакс и комуникация.

Related Post

строителство на къща | onassisbg.com

Цени на жилищните имоти

Posted by - May 10, 2022 0
Цените на недвижимите имоти в България се покачиха много последните две години. Заедно с цените се повиши и интересът. Той…
Imker Lavendelhonig

По какво се познава истинския мед

Posted by - August 16, 2022 0
В последните няколко години на европейския пазар започна навлизането на фалшив мед, като тази тенденция не пропусна и България. Нещо…
LED осветителни тела

Видове фиксиращи улични лампи

Posted by - July 20, 2021 0
Много области на външното осветление за улици, пътища или територии са дали на дизайнерите задачата да разработят няколко вида LED…

Your reaction

NICE
SAD
FUNNY
OMG
WTF
WOW

React with gif

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *