Полилей Illusion 6 | Polaris

Полилей за фоайето

126 0

Каскадните полилеи са невероятни и изящно импровизират интериора на фоайето. Но една от основните грешки, на които често се натъкваме, е забравянето на основната причина да добавим полилеи към фоайето си – адекватното осветление. Разбира се, тези декоративни елементи създават отлична атмосфера и стил. Така че, като имате предвид тези фактори, важно е да изберете полилеи, които създават успокояваща атмосфера. Не забравяйте да вземете решение относно изискванията за осветление, когато купувате полилей за антрето.

Изборът на полилей за високия таван не е трудна задача, тъй като вече имате насоките. Но какво ще стане, ако имате нисък таван? Е, не е нужно да се тревожите за това, ако имате обикновен дом с нисък таван, защото ние ви пазим. Ниски тавани и сферични или квадратни полилеи правят перфектен дует. Например, уютно, малко фоайе може да се комбинира добре с организиран входен полилей. Според нашия опит и мнение смятаме, че изборът на полилей за фоайе не трябва да се избързва. Вместо това е жизненоважно да вземете предвид размера на фоайето и разстоянието между тавана и пода.

Ако видите следващите снимки, ще видите колко очарователни са тези малки полилеи. Те усъвършенстват елегантно пространството на фоайето.  Важно е да се уверите, че полилеят няма да заеме цялото пространство. Трябва да се добави като фин, но зашеметяващ елемент към интериора на къщата. По-долу са някои от нашите лични фаворити.

Не е важно само пространството, но и стилът.

Докато се грижите добре за пространството на фоайето, трябва да помислите и за стила. На пазара има много стилове. Например, ако сте мелодраматичен и искате вниманието на вашата тълпа, тогава модерен полилей или двуетажен полилей за фоайе като нашия луксозен спирален полилей със слънчеви капки от дъжд може да послужи за тази цел виж тук. Но не забравяйте да проверите пространството на фоайето, за да сте сигурни, че тези полилеи ще паснат на интериора. Ако погледнете бляскавите полилеи, те несъмнено могат да привлекат вниманието на посетителите.

Какъв полилей за фоайе можете да изберете според стила на вашия дом

Тъй като това е окончателен компонент на вашите осветителни тела във фоайето, можете да преминете през следните стилове, преди да се спрете на един. Тези изявления могат да определят настроението на цялото ви пространство, да действат като част за разговор и много други. Ето защо трябва да се образовате, преди да изберете конкретен стил. Следното твърдение ще ви даде идеи какъв стил на полилей можете да изберете за вашето фоайе. След като научите подробностите, ще имате възможност да сърфирате. Следователно, прочетете нататък.

Mодерният полилей е крачка напред, освен това е функционален и естетичен. Нищо повече не може да усъвършенства входа от един полилей. Ако разгледате голям полилей за фоайе, ще видите как грабва вниманието. Когато някой влезе в дома ви, първото нещо, което забелязва, е елементът, който сте превърнали във фокусна точка в дома си.  Ако се интересувате от минималистичен, но елегантен дизайн, не може да има по-добър избор от модерен полилей.

Полилей Carina Double Line - shop.polarislighting.bg

Съвременен полилей

Така че, ако търсите съвременни полилеи, ние разбираме. Когато търсите авангарден дизайн, не е чудно, че се изтощавате, защото възможностите се разширяват повече, отколкото можете да разберете. Осветлението в съвременен стил използва прости линии и извивки, за да създаде плавен контур. Той е семпъл, без излишни декорации или шумни текстури. Тези съвременни части са иновативни, но минималистични и можете да видите как те се преосмислят като перфектния избор за ежедневна употреба. Ако обичате дизайни, повлияни от нюанси на сивото, минимални или прости линии и извивки, тогава не е тайна, че вашият стил е съвременен.

Полилей за селска къща

Ако искате полилеи с носталгична нотка, тогава полилеите за селска къща са това, което търсите. Не са претенциозни. Вместо това те са сурови, земни и селски. Ако вашият стил е да направите дома си да изглежда по-топъл и по-уютен, тогава полилеите във фермата ще ви свършат най-добра работа. Можете да създадете рустик стил с полилеи, тъй като те имат рустикален чар. Полилеите са много повече от елемент, който добавя красота. Те са елемент на разговор и имат няколко слоя, така че добавят повече дълбочина към интериора на вашия дом. Полилеят за селска къща може лесно да плени вашите гости и да ги накара да се почувстват уютно и добре дошли. 

Related Post

Imker Lavendelhonig

По какво се познава истинския мед

Posted by - August 16, 2022 0
В последните няколко години на европейския пазар започна навлизането на фалшив мед, като тази тенденция не пропусна и България. Нещо…
строителство на къща | onassisbg.com

Цени на жилищните имоти

Posted by - May 10, 2022 0
Цените на недвижимите имоти в България се покачиха много последните две години. Заедно с цените се повиши и интересът. Той…

Your reaction

NICE
SAD
FUNNY
OMG
WTF
WOW

React with gif

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *