АВТОКЛЮЧАР 0888 559 669 СОФИЯ

Ключар Шерлок предлага денонощна аварийна автоключарска помощ на територията на град София и региона. Фирмата се гордее със свойте професионални ключари и автоключари. Денонощната аварийна помощ, която осигуряваме е всеки ден, без значение дали е работен или почивен, защото знаем, че за аварийните ситуации няма почивка и не искаме нашите клиенти да изпитват допълнителни затруднения при разрешаването на проблема им.

0888 559 669

 • Отваряне (без повреждане) на автомобили, бусове,  мотоциклети и камиoни до 2011 г.;
 • Отваряне на багажници на автомобили;
 • Отстраняване на заседнали в ключалката или запалването счупени ключове;
 • Отваряне на автомобили с активирана блокировка;
 • Ремонт и възстановяване на стартерни ключове,  дръжки на врати и багажници;
 • Изработка дубликат на автоключове с чип (транспондер).
 • Отваряне на блокирали врати и багажници (без ключалки);
 • Техническа консултация;
 • Програмиране имобилайзери.

Покриваме 95% от автомобилния парк в страната!!!

Когато и да се повреди ключалката на вратата на автомобила, не изпадайте в паника, а просто се обадете на нашите денонощни телефони и ние ще разрешим проблема изключително бързо и професионално. Проблемът може да бъде предизвикан от счупен в ключалката ключ, загубен ключ, заключен вътре в автомобила ключ. В такива ситуации в никакъв случаи не се опитвайте сами или с помощта на нелицензирани и непрофесионални автоключари да отклювате вратата, защото резултатът може да е много лош и да Ви коства доста средства. Винаги при подобни проблемни ситуации, първо което трябва да направите е да извикате автоключар, който с професионални ключарски инструменти ще отключи врата и ще Ви спести допълнителни главоболия. Ако ключът за отключване е изгубен нашите автоключари ще Ви изработят перфектен дубликат за изключително кратко време.

АВТОКЛЮЧАР 0888 559 669 СОФИЯ

Най- голям проблем, които бихте имали с ключовете в автомобила Ви е ако се счупи ключа за запалването в ключалката. Това е изключително деликатна работа, с която могат да се заемат само високо квалифицирани автоключари.

Етикети: , , , , , , , , , , , , ,

5 коментара по “АВТОКЛЮЧАР 0888 559 669 СОФИЯ”

 1. […] Ключарите от Шерлок успяват да отключат всяка ключалка и всяка врата, всеки автомобил. […]

 2. […] ни ако имате нужда от ключар в София. Нашите ключари и автоключари предлагат аварийна автоключарска и ключарска […]

 3. Най добрите Ключарски услуги в София.

  Автоключар я, който работи при тях е гений !!!

 4. […] и автоключар за денонощни ключарски услуги в София и […]

Вашият коментар