ключарски услуги денонощно на 0888 559 669

Денонощни ключарски услуги

0888 559 669

Ние сме на разположение всеки ден, без прекъсване, по всяко време! Звънете денонощно на тел 0888 559 669.Когато и да се обадите, до половин час ще дойдем на адрес, за да се заемем с отстраняването на възникнала повреда.

Предлагаме:

  • Денонощна аварийна помощ за отключване на входни врати
  • Денонощно аварийно отключване на коли
  • Аварийно изваждане на заседнал ключ в ключалка
  • Аварийно отваряне на жилища, офиси, гаражи

 

Ключарски услуги след влизане с взлом

Независимо каква услуга ви трябва, ние реагираме веднага и изпращаме ключар на посочения от вас адрес. Ако се приберете вкъщи и патронът ви е разбит или продупчен, първото, което ви хрумва е къде да намерите ключарски услуги веднага. Позвънете на тел 0888 559 669, …. за да ви изпратим някой от нашите ключари, който на място да смени патрона с нов. Когато и да се обадите, ще приемем поръчката ви и ще ви обслужим навременно.

Ключарски услуги при загубен ключ

Когато се окажете пред вратата на дома или офиса си и сте загубили ключа си, ви трябват два вида ключарски услуги. Първото, което трябва да направите е веднага да повикате опитен ключар, за да успеете да влезете в дома или офиса си. Второто, което трябва да прецените е дали да смените ключалката си с нова или да я прекодирате. За да решите и двата проблема с едно обаждане ни потърсете на телефон 0888 559 669

Наш специалист ще дойде на място, за да ви отключи, а след това да ви посъветва за най-доброто решение – смяна или прекодиране на ключалката.

Ключар или автоключар от нашите екипи ще се справи с всяка заключена брава или авто ключалка и ще реши проблема ви по-бързо отколко очаквате. Обадете се на тел.. при счупен или заседнал ключ в ключалка, при разбита ключалка, в случай на загубен ключ или нужда от спешно отваряне на сейф, каса, метална решетка и др.

Други ключарски услуги

Предлагаме стардартните ключарски услуги, но ги изпълняваме с професионализъм, отговорност и бързина. Монтираме и демонтираме брави на апартаменти, офиси, вили, гаражи и мазета. Ремонтираме както секретни, така и касови брави. При необходимост прекодираме брави и пренареждаме секретни патрони. Можем да изработим ключ по патрон, даден ни от клиента, изработваме и всякакъв вид авто ключове с чип.

Не се колебайте !!! При нужда от автоключарски или ключарски услуги – Позвънете на ТЕЛЕФОН 0888 559 669

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 коментара по “ключарски услуги денонощно на 0888 559 669”

  1. admin каза:

    Ключарски услуги за офиси, домове и автомобили

  2. […] Ситуациите, в които бихте имали нужда от аварийна ключарска помощ могат да бъдат сведени до […]

  3. […] Ключарски услуги за вашият дом, офис или автомобил […]

Вашият коментар