Ключар и ключарски услуги в София 0888 559 669

Тъй като напоследък в интернет се появиха милион обяви, безплатни и платени за ключарски услуги на най-ниски цени, искаме да ви посъветваме да следвате съветите на Съюза на Ключарите в България:

 

Националният съюз на ключарите в България ПРЕДУПРЕЖДАВА:

В интернет пространството, както и по всякакъв друг начин (разлепване на стикери и картички по стълбове, блокове, входове), се забелязва агресивна реклама на различни ключарски услуги на “най-ниски цени”, но няма посочена информация за адрес на ключарско ателие, а само различни мобилни телефони.
Не се доверявайте на случайна информация!!!
Клиенти – внимавайте! Може да станете жертва на непрофесионална и много скъпа услуга. Често пъти това не са професионални ключари, но от стремежа за завладяване на клиенти, те се обединяват в съмнителни картели, без да могат да извършат съответната услуга. След което без вие да разберете се обаждат на професионални ключари, които могат да свършат цялата работа, защото имат знанията, опита и необходимата техника, а тези така наречени „телефонни ключари” обявяват многократно по-висока цена, прибират съответна комисионна, която често пъти е по-висока от цената за услугата, която бихте заплатили при легално работещия професионален ключар.

Етикети: , , , , , , , , , , ,

4 коментара по “Ключар и ключарски услуги в София 0888 559 669”

  1. […] голямо удоволствие искаме да ви информираме че Ключари Шерлок вече работят и в най-централния софийски квартал […]

  2. […] автоключари имат натрупан  дьлгогодишен  опит в отключване […]

  3. […] аварийна автоключарска и ключарска денонощно. Ключари Шерлок се гордеят с дългогодишния си опит в сферата на […]

Вашият коментар